Burengeschillen

Mediation

Bonje met de buren is nooit leuk, maar je hebt het vaak zelf niet in de hand. Onze mediators gespecialiseerd in burensituaties maken het dagelijks mee. Een te hoge heg, geluidsoverlast, recht van overpad, slechte riolering. Het komt allemaal voor. De mediators van Result Mediation zoeken naar een échte oplossing voor het conflict, zonder dat daarbij één van de buren tekort gedaan wordt. Als het nodig is zullen ze hierbij ook oud-rechters als adviseur voor beide partijen inzetten.

Samenwerking met verzekeraars

Wij hebben een samenwerking met onder andere ARAG, Achmea, en Univé. Wanneer één van de buren betrokken bij een burengeschil bij hen verzekerd is, vragen zij ons als mediator op te treden in die situatie.

Neem voor meer informatie en overleg contact op met Diederik Diercks:

020-2050251

Vind hier een mediator, gespecialiseerd in burengeschillen.

Bekijk hier een praktijkcase, hoe mediation een rol kan spelen bij een bevredigende oplossing.

Lees meer over de werkwijze.

diederik-diercks

Diederik Diercks

mediator, gevestigd te Amsterdam

Klanten over Diederik:

“Zakelijk, recht door zee, pragmatisch, aardige vent.”

“Integer, oprecht en betrouwbaar. Heeft gevoel voor belangen van beide partijen en probeert deze op een lijn met elkaar te krijgen.”

Diederik heeft een achtergrond als jurist en coach. Diederik is sinds 2010 verbonden aan Result Mediation als mediator en bemiddelaar.

“Ik heb een achtergrond als jurist en coach en ben sinds 2010 verbonden aan Result Mediation als mediator en bemiddelaar. Door mediation kan een (dreigend) conflict weer vlot getrokken worden, om uiteindelijk tot een goede oplossing te komen voor beide partijen. Daarbij heb ik als mediator een onpartijdige rol. Ik beschouw de mediation als geslaagd wanneer partijen na de mediation weer met hun eigen toekomst bezig zijn.”