Mediation Opleiding

Mediation wordt steeds vaker ingezet om conflicten te voorkomen en op te lossen. Result Mediation, het grootste mediationkantoor van Nederland, biedt u de kwalitatief hoogwaardige MfN-basisopleiding mediation aan. Een mediationopleiding waarin onze kennis en praktijkervaring samenkomen. U loopt in de opleiding twee dagen in een actieve rol mee met een ervaren mediator. Sinds 1995 hebben meer dan 2.000 juristen en andere professionals deze opleiding gevolgd. De opleiding wordt gewaardeerd met een 9.

U kunt ervoor kiezen om alleen module 1 te volgen of module 1 en 2.

6-daagse opleiding – Wilt u wel de vaardigheden opdoen maar geen mediator worden, dan kunt u er voor kiezen alleen de eerste twee blokken (6 dagen) te volgen tegen gereduceerd tarief. Met drie erkende en zeer ervaren trainers, Dominique Nelissen, Felix Merks en Josée van de Laar brengt uw onderhandelings-en mediationvaardigheden naar een hoger en professioneel niveau.

Bekijk Van onderhandelen naar mediation (module 1)>

9-daagse opleiding. Deze opleiding bestaat uit module 1 aangevuld met een 1 juridische dag en 2 praktijkdagen. Met deze opleiding, die is geaccrediteerd door Mediatorsfederatie Nederland (MfN), kunt u een erkend MfN-registermediator worden. U loopt twee dagen in een actieve rol mee met ervaren mediator.

Bekijk de MfN-basisopleiding mediation  (module 1 en 2)>

Kennis maken met onze Mediation opleiding?kerndocent meditation opleidingen

Dominique Nelissen heeft inmiddels meer dan 2000 mensen getraind en helpt u graag vragen over deze opleiding te beantwoorden. Plaats uw terugbelverzoek of neem direct contact op met 06-20 39 23 63 of 020-205 02 51

Waarom Result Mediation

  • Onze opleiding wordt met een 9 gewaardeerd
  • Trainers met praktijkervaring
  • Sinds 1995 meer dan 2.000 professionals opgeleid
  • Kleine groepen
  • Marktleider in arbeidsmediations
  • MFN erkend

Wat zeggen deelnemers over deze opleiding:

“Ik heb intens genoten. Door de compacte vorm ga je het in je kern voelen. Intensief met de groep, veilig, kan niet wachten om te beginnen.”
”De verschillende aanpak van de drie docenten had een duidelijke meerwaarde. Een goede combinatie.”
“Supergaaf, goed, veel verdieping. Ik ben een stuk verder, dit gaat werken”.
“Deze training stond al langer op mijn bucket list. Eerst ontregelen en dan inregelen. Wat ben ik blij dat ik geweest ben.”
“Confronterend en leerzaam, drie trainers met aanvullende aanpakken, veel oefenen is goed, daar leer je het meeste van. Geen last gehad van mijn allergie voor soft skills.”
“Wat kun je veel met elkaar bereiken in een veilig leerklimaat. Aangenaam verrast en veel geleerd. Veel gelachen trouwens ook.”
“Compact format werkt heel erg goed. Heb me als een spons volgezogen”.
“Intens en inspirerend. Gaaf. Uiteindelijk valt alles op zijn plek.”