Anne Marije Egberink-Hollander

Arbeidsmediator, gevestigd te Almelo

Anne Marije Egberink-Hollander is HR consultant waarbij zij organisaties in de breedste zin adviseert en begeleidt bij HR gerelateerde zaken. Daarnaast is Anne Marije werkzaam als MfN-registermediator. Anne Marije heeft na een jaar rechten de opleiding personeel en organisatie afgerond aan Hogeschool Windsheim te Zwolle. 

Tijdens haar opleiding en gedurende haar loopbaan heeft zij zich met name gespecialiseerd in de juridische aspecten van personeel waarbij te denken valt aan correcte arbeidsovereenkomsten, dossiervorming en de opvolging van de wet verbetering poortwachter. Naast mediator en consultant is Anne Marije buurtbemiddelaar en coördinator van Stichting vier het leven.

“Vanuit mijn vakgebied als HR consultant stuitte ik regelmatig op organisaties waarbij het in de communicatie met en tussen medewerkers escaleerde. Mediation bood mij de kans om hiermee echt aan de slag te gaan. Met mijn open en enthousiaste houding probeer ik het positieve uit mensen naar boven te halen. Als mediator probeer ik partijen echt naar elkaar te laten luisteren zodat het onderliggende gevoel van partijen naar bovenkomt en er wederzijds begrip ontstaat. Dit zorgt voor ruimte om afspraken voor de toekomst te maken. Ik geef niet snel op en ga voor het beste resultaat voor beide partijen”