Arbeidsmediation

Al ruim 10.000 arbeidsmediations begeleid

Result Mediation is het grootste kantoor op het gebied van arbeidsmediation in Nederland. Onze 35 mediators zijn door het hele land gevestigd en hebben in de afgelopen jaren ruim 10.000 mediations begeleid. Deze ervaring zetten onze mediators dagelijks in om nog betere resultaten te bereiken. Al onze arbeidsmediators zijn MfN-registermediator.

Voor onze arbeidsmediations werken wij samen met onder andere ArboNed, Keerpunt, Arbo Unie, ArGon Groep, Capability, MKBasics en Zorg van de Zaak. Voor hen voeren wij mediations uit wanneer dit door de bedrijfsarts geadviseerd wordt.

Doorlooptijd arbeidsmediation

Een arbeidsconflict heeft gevolgen voor het functioneren van de werknemer en het functioneren van het bedrijf. Onze arbeidsmediators hebben constant zorg voor de mens en de oplossing. Bij Result Mediation worden 9 van de 10 arbeidsmediations binnen 6 weken afgerond.

Het is belangrijk dat de mediator de partijen de tijd geeft om tot een oplossing te komen. Een arbeidsconflict moet ook niet langer duren dan nodig. Hoe langer het duurt, hoe groter de druk en stress die mensen ervaren, en hoe meer geld het kost. Dat willen onze arbeidsmediators voorkomen.

Op zoek naar arbeidsmediation?

Bent u als werknemer/werkgever beland in een arbeidsconflict? Wij helpen jullie graag verder, om zodoende tot een uitkomst te komen die voor beide partijen acceptabel is.

  • Landelijke dekking, altijd een arbeidsmediator

  • MfN gecertificeerde mediators

  • Al meer dan 14 jaar actief

  • 91% Slagingspercentage

Vrijblijvend contact

Weten of mediation iets aan uw arbeidsconflict kan doen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop of bel +31 (0)20 – 205 02 39

Ervaring van arbeidsmediators

De arbeidsmediators van Result Mediation doen jaarlijks meer dan 1200 mediations. Er zijn vele praktijkcases langsgekomen, groot en klein. Sommige cases delen we in onze kennisomgeving, om zodoende u te laten proeven van hoe een arbeidsmediation kan verlopen.

>> Bekijk hier alle praktijkcases

Werkwijze arbeidsmediation

De voorgelegde cases worden bij Result Mediation opgepakt in een gestructureerde bemiddeling. Een neutrale en onafhankelijke mediator begeleidt conflictpartijen naar een oplossing. Een oplossing die voor elke partij acceptabel is.

>> Meer weten? Bekijk hier onze specifieke werkwijze.

Professioneel contact

Een mediation is voor alle betrokkenen iets heel persoonlijks. De arbeidsmediators van Result Mediation weten dit als geen ander en zorgen ervoor dat met alle betrokkenen een goed en professioneel contact wordt onderhouden, dus ook met de betrokken casemanagers en bedrijfsartsen.

Resultaten: ruim 90% slaagt

Arbeidsmediation levert snel de gewenste resultaten op: ruim 90% van de mediations die Result Mediation doet, slaagt. Ongeveer de helft van de geslaagde mediations eindigt met een beëindiging van de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden, de andere helft eindigt met afspraken over de werkhervatting en re-integratie. De mediator legt de bereikte oplossing vast in een vaststellingsovereenkomst die wordt ondertekend door partijen.

Geslaagde mediations: 91%

Neem voor meer informatie en overleg contact op met Diederik Diercks, sectie arbeidsmediation:

020-2050239

Onze arbeidsmediators werken door het hele land. Zij voldoen als MfN-registermediator aan de hoogste landelijke eisen voor mediators.

Bekijk hier praktijkvoorbeelden van uiteenlopende arbeidsconflicten. Hoe mediation een rol kan spelen bij een bevredigende oplossing.

Lees meer over de werkwijze, kennismakingsgesprekken, mediationovereenkomst, gezamenlijke bijeenkomsten en/of online intake.