Agenda opleidingen

Specialisatieopleiding Nalatenschapsmediation | 27 juni – 16 november 2017

Een zorgvuldige en efficiënte afwikkeling van een nalatenschap vereist een regisseur. De opleiding Nalatenschapsmediation is een unieke 6-daagse opleiding voor mediators vanuit het notariaat en de advocatuur maar ook andere professionals.
Lees hier meer over deze opleiding >


Tweedaagse cursus erfrecht | 12 & 13 september 2017

In deze cursus leert u de structuur en inhoud van het geldende erfrecht en hoe het in de praktijk wordt toegepast. Hierdoor bent u in staat om partijen tot een nog betere oplossing van het geschil te brengen.
Lees hier meer over deze opleiding >


MfN-basisopleiding mediation | 8 – 22 november 2017

Het Result Mediation Opleidingsinstituut biedt samen met Sdu Opleidingen & Events de MfN-basisopleiding mediation aan. Deze opleiding biedt u de mogelijkheid om toe te treden tot het MfN-register. 7-daagse cursus + 2 praktijkdagen.
Lees hier meer over deze opleiding >


Van onderhandelen naar mediation | november 2017

De zesdaagse opleiding Van onderhandelen naar mediation is een onderdeel van de MfN-basisopleiding mediation. U wilt geen mediator worden maar wel mediationvaardigheden gebruiken, bijvoorbeeld in uw dagelijkse praktijk.
Lees hier meer over deze opleiding >


The Birke Negotiation Series | e-learning

This course covers the full range of strategic and psychological aspects of negotiation. Each 8 modules require one hour of study. In more than 60 powerful video’s, downloadable theory, quizzes, cases and exercises professor Richard Birke guides you through the subject matter.
Read more >


Agenda trainingen

Conflicthantering in de spreekkamer | juni, juli, augustus, september 2017

In deze dagtraining bieden wij handvatten voor het toepassen van motiverende gespreksvoering en het gebruik maken van de juiste technieken om de ander toekomstgericht en coöperatief in beweging te brengen. De deelnemer krijgt door theorie en praktijk nieuwe inzichten aangereikt en kan daarmee arbeidsconflicten sneller en doelgerichter begeleiden.

Lees hier meer over deze training >


Vastzittende conflicten en mediation voor arboprofessionals | juni – juli – augustus – september 2017

Deze ééndaagse training biedt in een dag inzicht in de werking van vastzittende conflicten en geeft verdiepende informatie inzake relevante juridisch ontwikkelingen.
Lees hier meer over deze training >


Invloed op lastige cliënten | op aanvraag

Hoe zorg je ervoor dat je je niet een doelloos gesprek in laat trekken en dat partijen jouw advies, hun re-integratie-verplichtingen, opvolgen. In deze ééndaagse training wordt gekeken naar de dynamiek die er voor zorgt dat zulke situaties ontstaan. Lees hier meer over deze training >


Moeilijke gesprekken | op aanvraag

Waarschijnlijk kent u het wel, die gesprekken die niet lopen. Uw gesprekspartner lijkt te weigeren te luisteren en uw punt te begrijpen. U heeft inmiddels tien keer uitgelegd hoe het zit en begint er genoeg van te krijgen.
Lees hier meer over deze training >