Agenda opleidingen

Specialisatieopleiding Nalatenschapsmediation | start 26 juni 2018

Een zorgvuldige en efficiënte afwikkeling van een nalatenschap vereist een regisseur. De opleiding Nalatenschapsmediation is een unieke 6-daagse opleiding voor mediators vanuit het notariaat en de advocatuur maar ook andere professionals.
Lees hier meer over deze opleiding >


MfN-basisopleiding Mediation | 31 jan- 14 februari 2018

U gaat werken aan uw basishouding en uw vaardigheden als professioneel mediator. U maakt intensief kennis met alles wat nodig is om een mediation tot een goed einde te brengen. 7-daagse cursus en 2 praktijkdagen
Lees hier meer over deze opleiding >


Van Onderhandelen naar Mediation | 31 jan 2017 -7 februari 2018

De zesdaagse opleiding Van onderhandelen naar mediation is een onderdeel van de MfN-basisopleiding mediation. U wilt geen mediator worden maar wel mediationvaardigheden gebruiken, bijvoorbeeld in uw dagelijkse praktijk.
Lees hier meer over deze opleiding >


The Richard Birke Negotiation Series | e-learning

Komt u regelmatig in aanraking met onderhandelingssituaties en wilt u met meer zelfvertrouwen succesvoller onderhandelen? Dan is deze e-learning onderhandelen een echte aanrader! Met de Richard Birke Negotiation Series komt u voortaan beslagen ten ijs  en vergroot u uw onderhandelingsresultaten.

Read more >


Specialisatieopleiding Arbeidsmediation |start 6 maart 2018

In deze opleiding komen alle elementen die specifiek zijn voor arbeidsmediations aan bod en u kunt meelopen met twee arbeidsmediations.
Lees hier meer over deze opleiding >


Terugkomdag | 27 november 2017

Een keer per jaar organiseert Result Mediation een terugkomdag voor de oud-deelnemers van de opleiding Van Onderhandelen naar Mediation. Deze dag wordt gebruikt om de stof van de basisopleiding op te frissen en intensief mediations te oefenen. De deelnemers wisselen hun ervaringen uit. Een vast agendapunt zijn capita selecta, onderwerpen waar deelnemers speciale aandacht voor vragen.

Lees hier meer over de Terugkomdag >


Agenda trainingen

Omgaan met weerstand| 21 november 2017

In deze dagtraining bieden wij handvatten voor het toepassen van motiverende gespreksvoering en het gebruik maken van de juiste technieken om de ander toekomstgericht en coöperatief in beweging te brengen. De deelnemer krijgt door theorie en praktijk nieuwe inzichten aangereikt en kan daarmee arbeidsconflicten sneller en doelgerichter begeleiden.

Lees hier meer over deze training >


Vastzittende conflicten en mediation voor arboprofessionals |27 november 2017

Deze ééndaagse training biedt in een dag inzicht in de werking van vastzittende conflicten en geeft verdiepende informatie inzake relevante juridisch ontwikkelingen.
Lees hier meer over deze training >


Invloed op lastige cliënten | op aanvraag

Hoe zorg je ervoor dat je je niet een doelloos gesprek in laat trekken en dat partijen jouw advies, hun re-integratie-verplichtingen, opvolgen. In deze ééndaagse training wordt gekeken naar de dynamiek die er voor zorgt dat zulke situaties ontstaan. Lees hier meer over deze training >


Moeilijke gesprekken | op aanvraag

Waarschijnlijk kent u het wel, die gesprekken die niet lopen. Uw gesprekspartner lijkt te weigeren te luisteren en uw punt te begrijpen. U heeft inmiddels tien keer uitgelegd hoe het zit en begint er genoeg van te krijgen.
Lees hier meer over deze training >